12/03/2020

Καταγγελία για την προσαγωγή του προέδρου του Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών στην Αθήνα

Καταγγελία για την προσαγωγή του προέδρου του Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών στην Αθήνα

Καταγγέλουμε την αναίτια προσαγωγή του προέδρου του Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών στην Αθήνα που έγινε το πρωί της 24ης Νοέμβρη έξω από τεχνική εταιρεία όπου είχε βρεθεί για να συμμετάσχει σε εξόρμηση του σωματείου ενόψει της πανελλαδικής απεργίας στις 26 Νοέμβρη. Όταν επιχείρησε να βγάλει ένα πανό του σωματείου από το αυτοκίνητό του, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΡΑΣΗΣ, του ζήτησαν ταυτότητα και χαρτί μετακίνησης, του  έγινε σωματικός έλεγχος και έλεγχος του οχήματος και στη συνέχεια προσήχθη στο ΑΤ Ομόνοιας, ενώ το περιεχόμενο του πανό ελέγχθηκε τόσο στο χώρο του συμβάντος όσο και στο τμήμα.
 Αυτό το περιστατικό όπως και δεκάδες άλλα όμοια του, με αγωνιστές που κρεμούσαν πανό ή πετούσανε τρικάκια, δείχνουν ότι εφαρμόζεται μια συγκροτημένη επιχείρηση από πλευράς κυβέρνησης, με σκοπό να ποινικοποιήσει την πολιτική και συνδικαλιστική δράση.
 Είναι φανερό ότι η επιχείρηση τρομοκράτησης που στήθηκε γύρω από την ημέρα του Πολυτεχνείου θα έχει και συνέχεια, αφού δεν στόχευε στην υπεράσπιση της δημόσιας υγείας αλλά της κυβέρνησης. Της ίδιας κυβέρνησης που ψήφισε το καλοκαίρι τον χουντικής έμπνευσης νόμο για την απαγόρευση των διαδηλώσεων.

  • Η τρομοκρατία δεν θα περάσει
  • Κατω τα χέρια από τις διαδηλώσεις, τους λαϊκούς αγώνες και τις συγκεντρώσεις.

      ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΜΙΣΘΩΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου